вівторок, 30 вересня 2008 13:03

Британський будинок розіграють в лотерею

Будинок, вартістю близько мільйона фунтів стерлінгів, можна виграти, купивши лотерейний квиток за 25 фунтів стерлінгів.

Особняк, розташований у Британії, буде розіграний в лотерею 1 січня 2009 року, пише РІА "Новости", з посиланням на повідомлення організаторів. Вартість особняка - біля одного мільйона фунтів стерлінгів (близько двох мільйонів доларів).

Будинок розташований в центрі міста Челтнем в графстві Глостершир. Частина будови знаходиться під землею і освітлюється природним відбитим світлом. Особняк опалюється за рахунок енергії від підземних водних джерел. У будинку окрім трьох спалень, кабінету, дитячої і гостинної кімнат, є кінотеатр і SPA-кімната.

Власники будинку, і за сумісництвом автори проекту - подружжя Тім і Зої Боутрі, вирішили розіграти свій особняк в лотерею і віддати в допомогу хворим раком десять відсотків від засобів, виручених від продажу квитків. Переможець лотереї отримає особняк, повністю обставлений меблями і обладнаний побутовою технікою. За оцінками організаторів, вартість меблів складає близько 50 тисяч фунтів стерлінгів (90 тисяч доларів).

За словами подружжя, вони, як і багато інших, втратили в результаті онкологічних захворювань близьких людей, і хочуть підтримати добродійні установи, які невпинно працюють для того, щоб допомогти людям, страждаючим від ракових захворювань.

Зараз ви читаєте новину «Британський будинок розіграють в лотерею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути