Ексклюзиви
понеділок, 21 липня 2008 14:53

Британські учені розкрили секрет довголіття монархів

Британські учені вважають, що виявили причини довголіття нинішньої британської королівської сім"ї. Вона полягає в особливому складі води джерела, яке знаходиться на території заміської резиденції монархів - Балморал. Відомо, що королівська сім"я широко використовує дану воду.

Балморал був улюбленим місцем мешкання королеви-матері, яка померла в 2002 році у віці 101 року. Її дочка, нинішня королева Єлизавета П, а їй йде 82-ий рік, проводить майже все літо в шотландському замку.

Маєток був придбаний королевою Вікторією, яка правила Британською імперією 62 роки, що є рекордом серед англійських монархів.

Як зараз встановили британські учені, вода з джерела Балморала містить в собі захисні антиокислювальні елементи, які затримують процес старіння організму людини. "Ця вода може використовуватися для омолоджування організму", - заявив один з керівників досліджень професор Х"ю Метесон, повідомляє АМІ-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Британські учені розкрили секрет довголіття монархів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути