Ексклюзиви
пʼятниця, 11 липня 2008 11:10

Британку в ОАЕ заарештували за секс на пляжі

30-річну Мішель Палмер співробітник поліції застав в "компрометуючій позі" на пляжі Джумейра з британським туристом Вінсом.

У Об"єднаних Арабських Еміратах піддану Великобританії, яка займалася в нетверезому вигляді сексом на пляжі, заарештувала поліція Дубаї. Тепер, за законами цієї країни, жінці загрожує до шести років в"язниці, повідомляє Newsru.com.

За попередніми даними, спочатку поліцейський зробив зауваження парочці, що поводилася непристойно, після чого, повернувшись через якийсь час і переконавшись, що його попередження проігнороване, вимушений був заарештувати розпусників.

Напередодні представники компанії ITPPublishing, працедавця Палмер, підтвердили, що жінка була звільнена у зв"язку з порушенням громадського порядку, зокрема секс поза шлюбом, непристойна поведінка на публіці і образа офіцера поліції.

Представник компанії відзначив, що від співробітників, що працюють в ОАЕ, чекають поведінки, відповідної моральним і культурним цінностям суспільства, в якому вони живуть і працюють.

Зараз ви читаєте новину «Британку в ОАЕ заарештували за секс на пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути