Ексклюзиви
четвер, 13 листопада 2008 10:13

Британка виставила своє ім"я на аукціон (ФОТО)

37-річна Ейлін Де Бонт з Уельсу виставила своє ім"я на інтернет-аукціон ebay, повідомляє TheDailyTelegraph. Той, хто запропонує більше всього грошей, зможе офіційно змінити її ім"я на яке завгодно.

Де Бонт сама запропонувала 50 варіантів нових найменувань, проте не наполягає саме на них. Якщо знайдеться компанія, яка захоче віддати гроші за те, щоб у неї з"явилася "жива реклама", Де Бонт із задоволенням змінить своє ім"я на назву фірми.

Так, серед можливих імен є ScunthorpeTravelodge, тобто готель мережі Travelodge в англійському місті Сканторп. Ейлін Де Бонт жартує, що таке ім"я кидає виклик самій Періс Хілтон (Paris Hilton - готель мережі "Хілтон" в Парижі).

Половина виручених грошей піде до добродійного фонду Children In Need, на половину Де Бонт, що залишиться, розраховує влаштувати для двох своїх дітей веселі різдвяні свята.

За її словами, оточуючі, зокрема її діти і батьки, вважають рішення про продаж імені божевільним. Ейлін Де Бонт (поки що) признається, що сама не розуміє, як прийшла до цієї ідеї, проте твердо упевнена, що продає своє ім"я заради гідної справи.

Зараз ви читаєте новину «Британка виставила своє ім"я на аукціон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути