Ексклюзиви
вівторок, 22 липня 2008 09:55

Британка продає свій паб за один пенс (ФОТО)

 
Британка Лінн Пекетт виставила на продаж бар "Роуз Хаус", що належить їй, в Шеффілді за один пенс, повідомляє газета Daily Mail 21 липня. 53-річна господиня паба, що працює в нім разом зі своїм чоловіком Джоном більше 19 років, сподівається хоч би таким чином позбавитися від нерентабельного бізнесу.

"Для нас це не бізнес. Ми намагалися продати права оренди приміщення протягом двох років, але ніхто так і не зацікавився", - призналася Пекетт.

Раніше паб належав місцевій пивоварні, а Пекетти працювали в ньому як наймані співробітники, проте після того, як пивоварня збанкрутіла, на отриману ними компенсацію по скороченню Лінн Пекетт і її чоловік викупили заклад і стали його власниками.

За словами Пекетт, кількість відвідувачів в ньому різко зменшилася після введення заборони на куріння в громадських місцях в 2007 році.

Потенційному покупцеві закладу окрім одного пенса доведеться також сплатити весь нереалізований товар і вартість торгової апаратури, що знаходиться в ньому.

Зараз ви читаєте новину «Британка продає свій паб за один пенс (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути