вівторок, 27 травня 2008 13:12

Британка 13 років тримала взаперті свою невістку

Громадянці Великобританії 62-річній Насибі Бібі (NaseebahBibi) пред"явлено звинувачення в тому, що впродовж 13 років з 1993 по 2006 рік вона незаконно тримала взаперті свою невістку - Нагину Актар (NaginaAkhtar), повідомляє британська TheMirror.

Повідомляється, що невістка прибула в місто Блекберн після весілля, яке зіграли в Пакистані, і відразу потрапила в домашнє ув"язнення. При цьому свекруха Насиба Бібі примушувала її працювати по 15 годин на день на швейній машинці. Виходити з будинку Нагина Актар могла лише для того, щоб забрати свого сина з школи.

Окрім першої невістки свекруха тримала узаперті дружину свого другого сина - Нісбу Актар (NisbahAkhtar), - яка провела в ув"язненні близько двох років з грудня 2005 по жовтень 2007. Нарешті, жінці вдалося втекти, скориставшись тим, що по дорозі в туалет її залишили без нагляду.

Опинившись вперше на вулиці в незнайомому їй місті, Нісбу Актар не знала, куди податися, і у результаті звернулася до знайомої жінки, яка теж приїхала з Азії. Та у свою чергу негайно повідомила поліцію. Повідомляється, що ув"язнення другої невістки стало ще одним пунктом звинувачення для свекрухи.

Окрім Насибі Бібі, звинувачення в неправомірному позбавленні свободи будуть пред"явлені її синові, чоловікові другої невістки Надіму Актару (NadeemAkhtar), який працює в одній з лікарень. Як Надім, так і його мати Насиба, відкидають всі звинувачення в свою адресу.

Їх адвокат Башарат Дітта (BasharatDitta) заявив, що мова йде про культурні особливості і традиції, які регулюють життя в іммігрантському земляцтві. Він також відзначив, що при розгляді справи в поліції було вирішено не ініціювати судового розгляду. Потім рішення було переглянуте, і свекруху разом з сином викликали до суду, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Британка 13 років тримала взаперті свою невістку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути