Ексклюзиви
понеділок, 09 червня 2008 08:23

Британія втратила в Афганістані сотого військовослужбовця

Число британських військовослужбовців, загиблих в Афганістані з 2001 року, досягло 100 чоловік, повідомляє AFP. Як оголосили в неділю представники оборонного відомства Великої Британії, рубіж в 100 загиблих був подоланий в неділю, коли в Афганістані було убито троє військовослужбовців.

Британці, повідомили представники Міноборони, загинули в результаті теракту провінції в Гільменд під час патрулювання околиць військової бази, до якої вони були приписані. В результаті вибуху поранення отримали ще четверо військовослужбовців міжнародного контингенту. Імена загиблих і постраждалих будуть названі лише після того, як про те, що трапилося повідомлять їхнім родичам.

Британські військовослужбовці знаходяться в Афганістані з кінця 2001 року. Зараз в цій країні несуть службу близько 4 тисяч військових з Великої Британії. Майже весь британський контингент в Афганістані дислокований в провінції Гільменд, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Британія втратила в Афганістані сотого військовослужбовця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути