Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2007 10:57

Британець загинув, граючи в секс-гру "гестапо"

У Великобританії любитель садо-мазохистських ігор, що інсценував під час сексу власне повішення, загинув через те, що ніж, яким потрібно було перерізати мотузок, виявився тупим.

38-річний Саймон Берлі з міста Грімсбі в графстві Лінкольншир встав на стілець і накинув петлю на шию, тоді як його коханка Елізабет Халам виконувала роль ката-нациста. Проте коли збоченець вибив з-під себе стілець, жінка, за її словами, не змогла перерізати мотузок, щоб врятувати його. Мазохіст помер на місці, незважаючи на зусилля лікарів.

Сусідка Леслі Уолкер розповіла, що чула гучну лайку, але Халам стверджує, що це було частиною секс-гри. Слідчий Стюарт Аткинсон заявив, що неможливо з"ясувати, чи знав фетишист Саймон, який був схиблений на підвішуванні жінок, що ніж був тупим.

Це не перший випадок загибелі людини під час сексуальних ігор, причому живий партнер часто суворо карається. Так, два роки тому суд Гонконгу засудив чоловіка до шести років тюремного вироку після того, як він випадково задушив свою подругу в ході сексуальної гри, також пов"язаної з тимчасовим позбавленням партнера повітря для яскравіших відчуттів, повідомляють Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Британець загинув, граючи в секс-гру "гестапо" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути