Ексклюзиви
пʼятниця, 05 жовтня 2007 12:20

Британець забивав у себе цвяхи заради компенсації (ФОТО)

 
Житель Великої Британії загнав собі у груди п"ять цвяхів, щоб отримати гроші від Комітету з компенсацій за ушкодження, заподіяні у результаті злочинної діяльності.      38-річний житель графства Глостершир Девід Рассел стверджував, що 12 серпня на нього напали троє підлітків, озброєних пневматичним молотком. В цілому вони вгнали у тіло телефонного інженера сім цвяхів - п"ять у грудну клітину і два в руку. Рассел заявив, що не здібний до трудової діяльності і зажадав компенсації.
Поліцейські почали розслідування події, опитали свідків і навіть заарештували кількох підозрюваних у нападі. Проте незабаром Рассел зізнався, що ніякого нападу не було, а членоушкодженням займався він сам. Крім того, він повідомив, що зробив таке саме інсценування три роки тому. Тоді Комітет з компенсацій виплатив йому 4175 фунтів стерлінгів (8350 доларів).

Незадовго до "нападу" Рассела звільнили з роботи. 28-річна дружина інженера знаходиться у декретній відпустці і родина сильно потребувала грошей. В даний час Рассела направили на психіатричну експертизу, після якої його чекає судовий розгляд, пише The Daily Mail.            

 

Зараз ви читаєте новину «Британець забивав у себе цвяхи заради компенсації (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути