Ексклюзиви
четвер, 28 лютого 2008 10:34

Британець купив на eBay ноутбук Міністерства внутрішніх справ

Британське Міністерство внутрішніх справ веде розслідування з приводу того, як ноутбук із секретною інформацією міг бути куплений на інтернет-аукціоні eBay, пише The Guardian 28 лютого.

У вівторок вранці в невелику компанію з ремонту комп"ютерів у місті Вестфоугтон (Westhoughton) графства Великий Манчестер принесли ноутбук. Клієнт пояснив, що придбав його на eBay. Коли комп"ютер розібрали, під клавіатурою виявили диск з написом "Міністерство внутрішніх справ. Таємно". Співробітники компанії спробували вставити диск у ноутбук, але інформація на ньому виявилася зашифрованою.

Диск і ноутбук передали поліції графства. Представники компанії не надають інформації про того, хто приніс ноутбук, а також якого роду інформація була виявлена поліцейськими на диску.

Слід зазначити, що це вже не перший випадок втрати секретних даних британськими чиновниками за останній рік. До списку втрат увійшли база платників податків і база солдатів-новобранців на електронних носіях, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «Британець купив на eBay ноутбук Міністерства внутрішніх справ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути