неділя, 02 листопада 2008 22:42

Британця приклеїли до сталевого унітазу

Британця приклеїли до сталевого унітазу
Мешканець Британії після відвідування громадського туалету потрапив у лікарню через розіграш, влаштований невідомим. Жартівник покрив унітаз туалету клеєм, в результаті чого жертві розіграшу знадобилася допомога рятувальників та медиків, повідомляє The Press Association.

Житель містечка Брірлі Хілл неподалік від Дадлі зрозумів, що унітаз покритий клеєм занадто пізно: спроби покинути туалет успіхом не увінчалися, і йому довелося викликати рятувальників. Відокремити британця від унітазу прямо в туалеті рятувальникам не вдалося, і жертву розіграшу довелося винести з туалету разом із санітарно-технічним пристосуванням.

Медикам у місцевій лікарні вдалося зробити те, що не вийшло у рятувальників. Представник лікарні пізніше заявив, що британець не постраждав, однак був украй присоромлений тим, що трапилося. Сам унітаз пізніше був встановлений на колишнє місце в громадському туалеті.
Зараз ви читаєте новину «Британця приклеїли до сталевого унітазу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути