Ексклюзиви
вівторок, 01 травня 2007 12:25

Британці підрахували, скільки разів за життя людина займається сексом

У Великобританії підраховано, скільки в середньому за життя чоловік з"їдає, витрачає, любить, купує, подорожує і транжирить-. Ця статистика є плодом зусиль Ніка Уоттса, продюсера фільму "Сліди людини" (Human Footprint), який буде показаний по Channel 4. Впродовж двох років Уоттс і його колеги склали сотні статистичних зведень.

Так, згідно з підрахунками творців фільму, середньостатистична людина за життя тривалістю 2 475 576 000 секунд з"їдає більше 10 тис. плиток шоколаду, проливає 121 пінту сліз і займається сексом більше 4,2 тис. разів.

Більше всього творців фільму вразили дані про те, скільки чоловік викурює: в середньому 77 тис. сигарет.

Фільм відправляє глядачів в подорож, починаючи з дитинства, де ми використовуємо 3796 підгузників і відливаємо 254 літри сечі, до похилого віку і смерті: до цього трагічного моменту ми з"їдаємо 10866 морквин, приймаємо 7163 ванни і випускаємо гази, в середньому, 15 разів на добу, пише Daily Telegraph (повний текст на сайті Inopressa.ru).

Впродовж життя людини приблизно 10 його знайомих здійснюють самогубство, 9 гинуть в ДТП і один гине при пожежі.

З півночі до світанку в минулу п"ятницю Уоттс виставляв 74802 чашки чаю на Трафальгарськой площ (саме стільки ми випиваємо за своє життя) з метою реклами свого фільму. За його словами, йому хотілося б, щоб люди просто отримували задоволення при перегляді його фільму, а не намагалися шукати в нім приховане значення, повідомляєFactnews.
Зараз ви читаєте новину «Британці підрахували, скільки разів за життя людина займається сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути