Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2007 08:36

Брежнєва повертається в "ВІА Гру"

Сексапільна блондинка вирішила возз"єднатися з групою, щоб повернути їй минулу популярність

Відхід з колективу Віри Брежнєвої, однієї з найяскравіших учасниць "ВІА Гри", значно понизив минулу популярність групи і доходи продюсерів. Та і сама улюбленка чоловіків Брежнєва, не дивлячись на сімейне щастя, не змогла довго залишатися в тіні шоу-бізнесу.

Сексуальна Віра, яка ще більш погарнішала після відпустки, вирішила приєднатися до Альбіни та Меседи, щоб повернути групі минулі рейтинги.

Після весілля з бізнесменом Михайлом Кіперманом Брежнєва ухвалила рішення припинити роботу в групі. Чоловік радив Вірі почати сольну кар"єру, обіцяючи їй величезну популярність, але вона зробила свій власний вибір: після декількох місяців відпустки Брежнєва заявила, що збирається повернутися в "ВІА Гру", тому що не може жити без групи.

За словами оточення співачки, коли колишня солістка групи побачила новий прекрасно знятий кліп "ВІА Гри" на пісню "Поцілунок", її охопили творчі ревнощі. Красуня блондинка тут же оголосила продюсерам, що повертається в групу, пише Твой день.

Зараз ви читаєте новину «Брежнєва повертається в "ВІА Гру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути