четвер, 29 листопада 2007 09:59

Бред Пітт більше не зніматиметься оголеним

Бред Пітт більше не зніматиметься оголеним
Голлівудський актор Бред Пітт розчарував своїх прихильниць по всьому світу, заявивши, що ніколи більше не зніматиметься оголеним. У інтерв"ю телеканалу BBC1 знаменитий серцеїд признався, що не хоче, щоб його численні діти бачили його голим на екрані, повідомляє showbizspy.

Коханий Анджеліни Джолі і батько трьох прийомних дітей і однієї рідної доньки сказав, що він зніматиметься тільки в таких фільмах, які зможе дивитися його сім"я. "Я не хочу перейматися, коли мої діти підростуть і побачать фільми з моєю участю. Бачити більше не можу голі сцени й безглузді жарти", – заявив Пітт.

Крім того, Пітт зробив ще пару гучних заяв. Так, він зізнався, що навряд чи ще довго зніматиметься в кіно і що фільмів про друзів Оушена більше не буде. "Думаю, що всі ми повинні залишити дитячість. Ми знайдемо щось іще. Я не бачу напрямів розвитку цього сюжету", – сказав актор про відомий блокбастер.

"Вважаю, що мені недовго залишилося зніматися, тому я хочу зніматися там, де мені цікаво, інакше не хочу навіть турбуватися. Це справа молодих. Я люблю знаходитися по інший бік. Я дуже люблю продюсувати", - додав Пітт.

Як продюсер Бред Пітт дебютував у фільмі "Відступники" з Леонардо Ді Капріо, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт більше не зніматиметься оголеним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути