понеділок, 12 березня 2007 11:16

Бразильський президент закликав використовувати жіночі презервативи (ФОТО)

 
Президент Бразилії Луіс Інасіо Лула та Сільва закликав бразильців використовувати презервативи під час сексу, щоб допомогти жінкам уникнути СНІД.

- Серед гетеросексуальних жінок росте кількість заражених на СНІД. І ми збираємося боротися з лицемірством. Нам потрібно роздавати людям презервативи і вчити їх користуватися ними. Людей потрібно вчити тому, як займатися сексом - це єдиний спосіб зробити нашу країну вільною від СНІДу, - сказав Лула.

Рівень інфікованих на СНІД в країні з 1995 року зріс до 44%. Міністерства охорони здоров"я Бразилії збирається розповсюдити 14 млн жіночих презервативів і подвоїти об"єм програми з тестування жінок на ВІЛ.

- Секс подобається всім, це біологічно необхідно для людей, тому ми повинні цьому навчати. Нам потрібно збільшити кількість сірої речовини в мізках бразильців, щоб вони, нарешті, зрозуміли, що жінок потрібно поважати, - додав Інасіо Лула.

Всесвітня організація охорони здоров"я вже схвалила спроби Бразилії понизити загальну кількість інфікованих на СНІД за рахунок роздачі безкоштовних презервативів, проте дослідження показують, що бразильці іноді просять жінок не використовувати кондоми.

Традиційно в Бразилії існує культурне домінування чоловіків над жінками, і, хоча представниці слабкої статі мають ті ж самі права, що і чоловіки, аборти в країні заборонені, а закони проти домашнього насильства над жінками діють слабо.

Крім того, в Бразилії проживає найбільша кількість католиків в світі, а, як відомо, Римська Католицька Церква негативно відноситься до презервативів і дошлюбного сексу, повідомляє pk.kiev.ua.

Зараз ви читаєте новину «Бразильський президент закликав використовувати жіночі презервативи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути