Ексклюзиви
пʼятниця, 28 вересня 2007 13:36

Бразильська бабуся успішно народила власних онуків

51-річна медсестра Розінеті Палмейра із бразильського міста Ресіфе народила двох дітей-близнят своєї 27-річної доньки, для яких погодилася стати сурогатною матір"ю. Таким чином, Розінеті, у якої вже є троє дорослих дітей, народила на світ власних онуків.

Новонароджені хлопчики почувають себе добре. "Немовлята народилися здоровими і поміщені у відділення для новонароджених. Їм не знадобиться додаткова медична допомога", – сказав журналістам лікар Клаудіу Рібейру, що приймав незвичайні пологи.

Біологічна мати близнят, 27-річна Мішель, була присутня при пологах. "Це дуже емоційний момент, у мене просто немає слів", – зіизналася вона. Жінка не змогла самостійно виносити дітей за медичними показаннями попри чотири роки безрезультатного лікування від безпліддя, після чого попросила маму допомогти їй народити.

Сім"я була змушена піти на підвищений ризик, пов"язаний з пізньою вагітністю, оскільки це був єдино можливий спосіб для Мішель мати дітей – бразильські закони не дозволяють сурогатне материнство жінкам, що не перебувають у кровному порідненні одна з одною, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Бразильська бабуся успішно народила власних онуків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути