Ексклюзиви
вівторок, 21 серпня 2007 18:37

Брата міністра юстиції Франції посадили за наркоторгівлю

Французький апеляційний суд міста Нансі засудив 21 серпня рідного брата міністра юстиції Франції Рашиді Даті, 34-річного Жамаля, до року строгої тюремної ізоляції за торгівлю наркотиками.

28 лютого 2007 року Жамаль Даті вже був засуджений виправним судом Вердена до шести місяців умовно, проте прокурор подав апеляцію у вищестоячу інстанцію і оскаржив вирок.

"Я не коментуватиму різницю, що впадає в очі, між вироком суду першої інстанції, у той час коли пан Даті ще не був "тим самим братом", і сьогоднішнім рішенням апеляційного суду", - заявив в зв"язку з цим адвокат Жамаля Фредерік Берна.

"Це токсикоман, у якого в підлітковому віці були великі складнощі і який багато страждав після смерті матері", - додав Берна, висловивши співчуття, що суд не прийняв до уваги зусилля Жамаля встати на правильний шлях і фактично звів їх нанівець.

Ще в 2001 році пан Даті отримав три роки в"язниці з них півтора роки строгої ізоляції за торгівлю героїном на території департаменту Сона і Луара. Тоді він заявив, що не хоче бруднити репутацію своєї сестри, і пообіцяв, що більше ніхто не почує його ім"я у зв"язку з яким-небудь злочином, передає агентство AFP

Зараз ви читаєте новину «Брата міністра юстиції Франції посадили за наркоторгівлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути