пʼятниця, 21 вересня 2007 09:50

Божевільний ведмідь з відром увірвався в психіатричну лікарню

У Трансільванії ведмідь увірвався в психіатричну лікарню з відром на морді, піднявши справжній переполох серед персоналу і хворих клініки.

Голодний ведмідь з алюмінієвим відром на морді налякав працівників і пацієнтів лікарні, розташованої на високогірному курорті Предял в румунській Трансільванії. Тварина збожеволіла від власної безпорадності.

Ведмідь шаленів від того, що застряг мордою в металевому відрі. Не бачивши нічого навколо, дика тварина проломила вхідні двері і кинулася в палати лікарні. Персоналу довелося терміново викликати мисливців.

За словами одного з них, вони знайшли ведмедя в украй збудженому стані. Звір нічого не бачив і не міг нормально дихати. Але оскільки до нього при цьому все одно неможливо було підідстуритися, фахівці спочатку приспали тварину транквілізаторами, пояснив мисливець Аурель Іордаке.

Потім, використовуючи жир, мисливці зняли з морди ведмедя відро, після чого клишоногий був випущений назад в ліс.

Вчені пояснюють, що зголодніла тварина у пошуках ласощів сама просунула морду в металевий "капкан", що і спричинило подальше буйство, повідомляє ФакТnews.

Зараз ви читаєте новину «Божевільний ведмідь з відром увірвався в психіатричну лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути