Ексклюзиви
вівторок, 19 серпня 2008 08:08

Божевільний наркоман хотів спалити себе під обласною міліцією

У Харкові під обласною міліцією чолов"яга облив себе бензином та почав вимагати зустрічі з головним міліціонером області. Якщо його прохання проігнорують - чолов"яга пообіцяв себе підпалити у власній машині.

Припарковане біля обласного управління міліції авто та напівоголеного чоловіка в ньому побачив черговий правоохоронець. Він підійшов до машини й помітив, що салон закривавлений, а сам чолов"яга має кілька свіжих поранень.

Автівку було облито бензином, а водій у ній вимагав зустрічі з головним міліціонером Харківщини.

На місце одразу викликали швидку, пожежників і вибухотехніків. Не забарилося й міліційне керівництво.

Самогубця розповів, що на такий крок його штовхнуло побоювання за власне життя. Мовляв, його постійно переслідують невідомі й погрожують учинити над ним розправу. Чоловіка вислухали й пообіцяли допомогти.

Відчайдуха під охороною доправили до лікарні. Поранення чоловіка потребували обробки, а з нього самого необхідно було негайно змити бензин.

Вибухотехніки взялися обстежувати машину самогубці. Правоохоронці мали підозру, що в автівці приховано вибухонебезпечний сюрприз.

Незабаром із лікарні надійшли результати обстеження. Медики з"ясували, що пацієнт страждає на параною, викликану вживанням первітину, наркотику з сильним стимулюючим ефектом.

Оперативники ж дізналися, що 44-річний чолов"яга кілька разів сидів за ґратами за наркотики. Родичі хворого розповіли, що він і раніше полюбляв перерізати собі вени, сидячи в машині, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Божевільний наркоман хотів спалити себе під обласною міліцією ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути