Ексклюзиви
вівторок, 26 грудня 2017 10:11

Борис Ложкін перерахував фонду "Таблеточки" мільйон гривень - Кудиненко

Борис Ложкін перерахував фонду "Таблеточки" мільйон гривень - Кудиненко
Фонду "Таблеточки" отримав 1 млн грн від благодійного фонду Бориса Ложкіна.

Благодійний фонд Бориса Ложкіна пожертвував 1 мільйон гривень на розвиток фонду "Таблеточки". Про це на своїй сторінці в Facebook написала засновниця "Таблеточок" Ольга Кудиненко.

"Я вже дуже давно не вимірюю пожертвування грошима, а тільки наданою допомогою. І тому щаслива, що Борис Ложкін приєднався до наших стратегічних партнерів і допомагає нам захищати інтереси онкохворих дітей в Україні. Колись я спеціально їхала на захід під Києвом, щоб "зловити" там Бориса і перемовитися з ним кількома словами. Це спілкування тривало секунд 30, через 2 роки у нас вийшло поспілкуватися довше: 15 хвилин", - повідомила вона.

За словами Кудиненко, в 2017 році фонду "Таблеточки" вдалося купити ліки для 561 дитини з 15 областей України, відправити на лікування та обстеження за кордон 38 дітей, провести 19 донорських акцій, організувати багато волонтерських занять.

"Все це було б неможливим, якби у фонді не працювала сильна команда професіоналів і не було б постійної підтримки з боку людей. За 6 років роботи фонду я знаю, як складно шукати співробітників і як важко перебувати в нашому інформаційному середовищі, постійно зіштовхуючись з болем і травмами. Я дуже вдячна тим, хто розуміє це і підтримує фонд", - написала вона

Зараз ви читаєте новину «Борис Ложкін перерахував фонду "Таблеточки" мільйон гривень - Кудиненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути