Ексклюзиви
четвер, 28 лютого 2008 11:14

Болгарська співачка вкрала у "ВІА Гри" кліп (ФОТО)

Днями відома болгарська співачка Анелія запустила в ротацію кліп на пісню "Слід любові". Це точна копія гучного відео "ВІА Гри" на пісню "Квітка і Ніж", що вийшов більше року тому.

Менеджери групи спочатку віднеслися до повідомлення з іронією, але побачивши кліп, зрозуміли, що справа серйозна. Продюсер групи Дмитро Костюк обурено заявив: "Просто так я це не залишу!"

Кліп і справді - суцільний плагіат. Правда, в "Квітці і ножі" три дівчини, а в "Сліді любові" - одна. Але і там і там героїня вбиває свого коханого ножем, а потім зі скривавленими руками йде під дощем серед машин і співає.

Екс-"ВІА Гра" Ольга Корягіна сидить в ліжку свого чоловіка, той лежить, відвернувшись. Анелія (до речі, дуже схожа на Корягину), точно повторює цю сцену.

Чи знає болгарська співачка про махровий плагіат, невідомо. Можливо, дівчину здорово підставив тамтешній кліпмейкер, який не став морочитися і просто здер ідею відео у "ВІА Гри", повідомляє Rupor.info.

Зараз ви читаєте новину «Болгарська співачка вкрала у "ВІА Гри" кліп (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути