Ексклюзиви
вівторок, 13 квітня 2021 18:46

Благодійний фонд SG Charity продовжує реалізацію проєкту допомоги пенсіонерам "Одні вдома"
4

Проект "Одні вдома" благодійного фонду SG Charity вже понад 2 роки допомагає киянам похилого віку, які самостійно не можуть вийти в магазин, продуктами. Зараз, в період локдауну, така допомога ще більш необхідна.

"Як часто ви звертаєте увагу на те, чи має можливість ваша літня сусідка вийти в магазин? Зазвичай, ми не помічаємо бабусь і дідусів, які не можуть подбати про себе самостійно. Саме тому соціальна платформа SG Charity разом з соціальним центром Шевченківського району вже більше двох років організовує збір коштів для того, щоб підтримувати киян похилого віку", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що мета проєкту - підтримати верстви населення, які з тих чи інших причин не можуть самостійно забезпечити себе продуктами.

"Щотижня наші волонтери здійснюють закупівлю необхідних товарів і продуктів і відвозять їх одиноким бабусям і дідусям додому. Зараз, під час локдауну в Києві, наша допомога особливо необхідна, а зустрічі з нашими волонтерами стають справжнім дивом для тих, хто відчуває себе забутим. Крім того, кожного тижня ми слухаємо дивовижні історії наших підопічних, кожна з яких - особлива", - додали там.

При цьому кожен може зробити свій внесок і стати частиною доброї справи: бажаючі зможуть зробити благодійний внесок на сайті або заповнити анкету волонтера і самостійно приєднатися до створення дивовижної історії.

Зараз ви читаєте новину «Благодійний фонд SG Charity продовжує реалізацію проєкту допомоги пенсіонерам "Одні вдома"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути