Ексклюзиви
понеділок, 16 квітня 2007 16:13

Бін Ладен віддав указ захопити принца Гарі

Ватажок терористичної організації Аль-Каїда Усама бін Ладен віддав бойовикам особисте розпорядження захопити британського принца Гарі, що прямує наступного місяця до Іраку для проходження служби.

Командування британської армії провело серію спеціальних брифінгів з тим, щоб "відрадити" принца, який стоїть третім в списку престолонаслідників Сполученого Королівства, від служби в Іраку.

За твердженням командування, ситуація в цій близькосхідній країні стає все більш небезпечною, і принц виявиться "привілейованою мішенню". Як альтернативний варіант штаб армії пропонує взагалі відкласти відправку до Іраку всього елітного підрозділу, у складі якого повинен проходити службу принц Гарі.

Одночасно газета Sunday Express з посиланням на власні джерела повідомила, що з Афганістану на південь Іраку для "полювання на Гарі" таліби відправили спецпідрозділ снайперів. У Афганістані в останні місяці вони були задіяні в боях з добірними підрозділами морської піхоти Великобританії.

Як повідомлялося, полк королівських гусар Блюз енд Ройалз, в якому служить Гарі, повинен приєднатися в травні до механізованої бригади британського контингенту в Іраку, повідомляє "Взгляд".
Зараз ви читаєте новину «Бін Ладен віддав указ захопити принца Гарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути