субота, 23 серпня 2008 18:09

Біля табору МНС в Цхінвалі сталася серія вибухів

Недалеко від табору МНС в Цхінвалі сталася серія вибухів та лунали постріли. За словами кореспондента "Вести24" з місця подій, вибухи продовжуються досі, до республіканської лікарні, де розташований табір МНС долітають уламки. Що саме вибухає і чи є постраждалі, не уточнюється.

Судячи з інформації, що поступає, самому табору завданий незначного збитку. Кореспондент згадав лише, що в таборі та будівлі лікарні вибито шибки.

За попередньою версією, причиною того, що сталося могла стати детонація боєприпасів в тайнику, або в місці скупчення вилучених у грузинської армії танків. Підтвердження цієї інформації з офіційних джерел і коментарів від військових, дислокованих в зоні конфлікту, поки не поступало.

При цьому "Інтерфакс", посилаючись на джерело у військовому командуванні, повідомило про причину вибухів: за інформацією агентства, сапери знищують снаряди, що не розірвалися після обстрілу Цхінвалі.

За іншою версією, що наводить РИА Новости з посиланням на голову державного комітету з інформації та друку Південної Осетії Ірину Гаглоєву, вибухає трофейна грузинська зброя, що зберігалася на території автотранспортного об"єднання в Цхінвалі, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Біля табору МНС в Цхінвалі сталася серія вибухів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути