Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2007 14:39

Біля Києва міліціонери побилися з водієм рейсового автобуса

11 липня до чергової частини Києво-Святошинського райвідділу (Київська область) надійшло повідомлення про бійку на автодорозі Музичі – Княжичі між водіями легкового автомобіля та рейсового автобуса, після якого водій іномарки з місця пригоди зник.

Як повідомили у Департаменті зв"язків з громадськістю МВС України, особи учасників інциденту було встановлено працівниками ГУМВС України в Київській області у результаті розшукових заходів.

У ході перевірки з"ясувалося, що інспектор патрульної служби Києво-Святошинського РВ сержант міліції разом зі своїм колегою старшим сержантом міліції після добового наряду їхали приватним легковиком через село Музичі.

Попереду них рухався автобус "ЛАЗ", який начебто здійснив маневр, розцінений правоохоронцями як аварійно небезпечний. Міліціонер обігнав автобус, перегородив йому рух і примусив зупинитися. Надалі між учасниками інциденту виникла суперечка, яка переросла в бійку.

У ході конфлікту учасники бійки розбили вікна як автобуса, так і легковика. При цьому обидва працівники міліції, які брали участь у бійці, зірвали з автобуса номерний знак. Після цього правоохоронці з місця події поїхали, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Біля Києва міліціонери побилися з водієм рейсового автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути