Ексклюзиви
субота, 05 січня 2008 11:43

Біля берегів Венесуели розбився пасажирський літак

У Венесуелі в п"ятницю пропав з радарів легкий пасажирський літак, на борту якого знаходилися 19 людей. У їх числі вісім громадян Італії (з них двоє дітей), шестеро американців, троє венесуельців і два члени екіпажа, національність яких уточнюється. Про це повідомляє ИТАР-ТАСС з посиланням на кризовий центр МЗС Італії.

Група італійців знаходилася у Венесуелі в туристичній поїздці і поверталася на літаку місцевої авіакомпанії Transaven з відпочинку на архіпелазі Лос-Рокес. У 100 кілометрах від Каракаса літак впав у воду. За даними авіаційної влади Венесуели, у літака відмовили обидва мотори.

На пошуки повітряного судна було направлено декілька катерів, літак та гелікоптер. Пізніше недалеко від берегової лінії країни знайшли уламки. Ймовірно, як заявив представник рятувальної служби Венесуели, літак потерпів крах відразу після вильоту з аеропорту в Каракасі. Тіла потерпілих на місці катастрофи не виявлені, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Біля берегів Венесуели розбився пасажирський літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути