пʼятниця, 06 квітня 2007 13:48

Більше мільйона рублів відсудив новгородец за бурульку

У Нижньому Новгороді (РФ) судові пристави стягнули з адміністрації міста більше одного мільйона рублів на користь Дмитра Некрасова, який у 2003 році отримав травму від бурульки, яка впала на нього з даху. Про це повідомив керівник прес-служби Федеральної служби судових приставів Ігор Комисаров.

Три роки тому на вулиці Велика Покровська на голову молодої людини впала глиба льоду, внаслідок чого його з важкою черепно-мозковою травмою доправили в лікарню. Після цього випадку Некрасов звернувся до суду з позовом про компенсацію моральної та матеріальної шкоди.

30 січня 2007 року Ніжегородський районний суд ухвалив стягнути з міської влади й ряду комерційних організацій на користь потерпілого 1 мільйон 139 тисяч рублів. Крім того, відповідачі повинні були щомісячно, з грудня 2006 по червень 2007 року, виплачувати по 2163 рублі "в рахунок відшкодування шкоди" (всього більше 15 тисяч рублів).

Проте адміністрація міста відмовилася добровільно виконувати судове рішення, тому пристави з 16 лютого порушили виконавче провадження про стягнення грошової компенсації. За словами Комисарова, до теперішнього часу ухвала суду "виконана в повному обсязі", передає РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Більше мільйона рублів відсудив новгородец за бурульку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути