четвер, 14 лютого 2008 11:21

Більше 200 студентських гуртожитків в Україні - аварійні

В Україні 70 гуртожитків ВНЗ і 80 гуртожитків профтехучилищ вимагають капітального ремонту, а 50 вузівських і 30 гуртожитків профтехучилищ необхідно реконструювати - таку статистику приводить Молодіжна громадська колегія при голові ВР України на сайті "Студентські гуртожитки України".

Тим часом, в 2007 році Міністерство науки і освіти України склало список студентських гуртожитків, які необхідно відремонтувати. Тоді до переліку ввійшли близько 40 будівель, у тому числі 4 в Харкові - "гуртяги" Харківського державного університету харчування і торгівлі, НТУ "ХПІ", Харківського текстильного техникуму і ХНУРЕ.

Через брак нормальних житлових кімнат в гуртожитках має місце перенаселення. При цьому, за інформацією Молодіжної громадської колегії, зараз 10% студентів не забезпечені житлом.

Через ситуацію, що склалася, громадська організація "Студентська платформа" пропонує студентам обнародувати інформацію про стан гуртожитків своїх ВНЗ на сайті "Студентські гуртожитки України", повідомляє МедиаПорт
Зараз ви читаєте новину «Більше 200 студентських гуртожитків в Україні - аварійні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути