Ексклюзиви
пʼятниця, 05 жовтня 2007 20:25

Білоруський КДБ залишив опозицію без комп"ютерів

Співробітники КДБ Білорусії провели обшук в гомелському офісі опозиційної Об"єднаної громадської партії (ОГП). За словами представника ОГП Андрія Толчина, силовики вилучили шість системних блоків і три копіювальні апарати.

Обшук в приватному будинку на вулиці Поліська, де розташовується обласне відділення ОГП, почався близько 11:00 за місцевим часом. Співробітники спецслужб заявили, що проводять слідчі дії в рамках кримінальної справи, збудженої відносно представників опозиційного руху "Молодий фронт". Чому силовики у такому разі прийшли в офіс ОГП, вони не пояснили.

При обшуку не дозволили бути присутнім заступникові голови обласного відділення ОГП Володимиру Кацорі, а також Андрію Толчину, який очолює міське відділення партії.

Андрій Толчин відзначив, що в 2001 році партійний офіс вже залишився без комп"ютерів при аналогічних обставинах. Співробітники КДБ забрали техніку і не повернули її досі. Тоді вони, за словами опозиціонера, пояснили обшук "появою на огорожах написів антиконституційного характеру", повідомляють "Білоруські новини".

Зараз ви читаєте новину «Білоруський КДБ залишив опозицію без комп"ютерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути