Ексклюзиви
понеділок, 17 березня 2008 18:02

Білорусія вимагає від посольства США скорочення чисельності співробітників

Білорусь настійно рекомендує США скоротити чисельність персоналу свого посольства в Мінську, повідомили в МЗС республіки.

Тимчасовий повірений в справах США в РБ Джонатан Мур був запрошений сьогодні в міністерство закордонних справ РБ. Його увага "була знов обернена на настійну рекомендацію білоруської сторони про скорочення чисельності персоналу посольства США в Мінську", відзначили в зовнішньополітичному відомстві.

Посол Білорусії в США Михайло Хвостов 7 березня був відкликаний з Вашингтона для консультацій у зв"язку з введенням США додаткових санкцій відносно концерну "Белнефтехим". При цьому МЗС Білорусії рекомендував послові США в Білорусії покинути країну з аналогічною метою. 12 березня голова американської дипломатичної місії Карен Стюарт відбула до Вашингтона для короткочасних консультацій, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Білорусія вимагає від посольства США скорочення чисельності співробітників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути