Ексклюзиви
середа, 10 жовтня 2007 10:54

Білий дім зірвав стеження за "Аль-Каїдой"

Адміністрація президента США Джорджа Буша звинувачується в тому, що вона зашкодила секретному спостереженню за "Аль-Каїдой" випуском відеоматеріалів Усами бен Ладена через 20 хвилин після того, як представники адміністрації отримали копію цього виступу від приватної розвідувальної компанії. Як пише газета The Guardian, витік матеріалів став підтвердженням для "Аль-Каїди", що приватна компанія спостерігає за каналом передачі повідомлень організації. Як заявила засновник фірми Ріта Катц, "всі технічні інновації, що розробляються роками, тепер стали неефективними і даремними". Вона відзначила, що з"єдналася з представниками Білого дому 7 вересня, відразу після отримання копії відеоматеріалів, і попросила не транслювати його до офіційної трансляції "Аль-Каїди". Проте вже через декілька хвилин матеріали набули широкого розголосу.

Прес-секретар Білого дому Дана Періно відзначила неможливість витоку інформації і заявила про дбайливе ставлення до будь-яких відомостей, що поступають до адміністрації, повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Білий дім зірвав стеження за "Аль-Каїдой"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути