Ексклюзиви
середа, 16 травня 2007 15:18

Біблію в Гонгконгу можуть заборонити через сцени "інцесту і насильства"

Управління у справах телебачення і видачі розважальних ліцензій Гонконгу отримало за кілька останніх днів більше 800 скарг від жителів міста, які вимагають заборонити продаж Біблії особам, молодшим 18 років.

Протестуючі стверджують, що в "тексті Священного Писання містяться численні розповіді про випадки інцесту, згвалтування, канібалізму і насильства". На цій підставі скаржники просять визнати текст Священного Писання "непристойним".

Якщо протести громадян будуть прийняті до уваги, продаж Біблій у Гонконгу буде дозволений лише особам від 18 років, при цьому всі копії будуть запаковані в целофанові пакети, на яких стоятиме спеціальне повідомлення, повідомляє NEWSru.com.

Очевидно, скарги стосовно Біблії стали реакцією молодих жителів Гонконгу на недавній скандал навколо студентського журналу Student Press, що розмістив на своїх сторінках нешкідливий опит на сексуальну тему. Студентам пропонувалося розповісти, чи фантазували вони на теми заняття любов"ю з своїми родичами або тваринами.

Зараз ви читаєте новину «Біблію в Гонгконгу можуть заборонити через сцени "інцесту і насильства"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути