Ексклюзиви
понеділок, 21 квітня 2008 15:18

Вагітна міністр оборони Іспанії з"їздила до Афганістану (ФОТО)

 

Новий міністр оборони Іспанії, 37-річна Карме Чакон, яка перебуває на сьомому місяці вагітності, зробила 24-годинну поїздку до Афганістану, пише газета The Independent.

Чакон відвідала загони іспанських військ в Афганістані, а також оглянула розташування солдатів-миротворців із Словенії та Албанії.

У поїздці міністра супроводжували гінеколог, анестезіолог і лікар-педіатр. За словами Чакон, вона ухвалила рішення про поїздку після консультації з лікарем. "Я ніколи не нанесу шкоди своїй дитині", - сказала міністр оборони.

Деякі видання, наприклад, Mojacar Hawk, стверджують, що поїздка міністра є не більше ніж PR-акцією. Згідно постанови уряду, іспанські загони в Афганістані не приймають участі в бойових операціях. За твердженням видання, основні дії проти бойовиків "Талібану" здійснюють американські, британські та канадські війська.

Карме Чакон була обрана міністром оборони Іспанії 12 березня у складі нового кабінету міністрів Хосе Луіса Родрігеса Сапатеро. До свого призначення на пост міністра оборони, Чакон, юрист за освітою, займалася житловими питаннями, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна міністр оборони Іспанії з"їздила до Афганістану (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути