Ексклюзиви
четвер, 10 травня 2007 16:01

Батько віддавав дочку гвалтівникам за пляшку пива

У італійському місті Тріджано батько був сутенером своєї дочки. Купити її на ніч коштувало недорого: 10-20 євро. А частіше пляшку пива. Він знаходив друзів, яким міг її запропонувати на ніч, і вони могли робити з дочкою все що завгодно. Бити і звалтувати, поодинці і групою, як їм заманеться.

Їй було 13 років, в 16 вона вирішила, що більше не може цього виносити. І вона пішла в поліцію. Звільнитися від страху їй допоміг її хлопець. Крім того, ймовірно, саме його дитину вона носить в собі. "Я більше не буду цим займатися". Так почалося її нове життя. Вчора, після декількох років розслідування, її батько був арештований. 39-річний безробітний в розлученні з дружиною, яка заявила, що їй нічого не відомо про цю історію, був притиснутий до стіни звинуваченнями своєї дочки.

Друзі могли гвалтувати її прямо в автомобілі, а тато за цим просто спостерігав. Або зникав, а потім повертався, щоб її забрати. Але не завжди. Іноді дівчинці доводилося добиратися до будинку пішки. "Бували і групові згвалтування, - розповіла Валентина, - я не могла чинити опір. Був навіть чоловік з дерев"яною ногою". Одного разу Валентина вирішила збунтуватися, і була побита ногами і кулаками. "Він мене побив, і я опинилася в лікарні". Це повторювалося 3, 4 і 14 вересня 2004 року. Вона не сказала тоді правди, сказала, що у неї хворів низ живота. Ніхто нічого не зрозумів.

У неї не було сім"ї. Мати пішла з будинку. Валентина жила з татом і людьми похилого віку. Соціальні служби Комуни, правда, поцікавилися сім"єю, у якої не було грошей, щоб прогодуватися. Так з"ясувалося, що в цій сім"ї щось не так. Але Валентина ніколи нікому ні про що не розповідала. 19 місяців жаху, з вересня 2004 по квітень 2006 року. 4 жовтня 2006 року Валентина виступила із звинуваченням, передає InoPressa.
Зараз ви читаєте новину «Батько віддавав дочку гвалтівникам за пляшку пива ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути