Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2008 15:27

Батько вбив свою доньку-коханку і спалив її тіло в грубі

В одному з сіл Черкаської області працівники міліції затримали чоловіка, який під час сварки умисно наніс доньці удар металевою каструлею в ділянку тім"яної частини голови, від якої остання померла.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Батько вже перебував на лаві підсудних за вбивство своєї дружини. Відсидівши 14 років у в"язниці чоловік вийшов на волю і почав проживати зі своєю рідною донькою … як чоловік з дружиною.

В селі подейкують, що саме від такого спільного життя у дівчинки народилась дитина та й вона раніше неодноразово скаржилась про знущання свого батька, проте не заявляла на нього - боялась, як за себе так і за двох своїх діток.

Односельці говорили, що сварки в цій сім"ї не були рідкістю. Спроби чоловіка, звільнившись з місця позбавлення волі, вести нормальний спосіб життя не закінчилися благополучно. Батько прагнув бути розпорядником життя власної дитини.

Призвичаївшись до силових методів вирішення проблем, він застосовував їх на своїй рідній дочці. Щоб приховати сліди вчинення злочину, чоловік розібрав грубу, замурував тіло і знову заклав стіну, а наступного дня звернувся до сільського голови з проханням забрати дітей до дитячого будинку, адже донька зникла, а сам він їх доглядати не міг.

Кілька днів кропіткої праці оперативників дали позитивні результати. Під час виїзду працівників міліції на місце пригоди було вилучено залишки обгорілого трупу в стіні груби опалення будинку та металеву каструля, якою наносився удар.

Чоловік в скоєному вбивстві зізнався, а що саме спонукало чоловіка до вбивства доньки, знає хіба що він сам. Наразі по даному факту порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального Кодексу України "умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині".

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Батько вбив свою доньку-коханку і спалив її тіло в грубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути