Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2007 08:29

Батько, що викинув свого малюка у вікно, вимагає справедливості

Пізно вночі підхмелений батько півторамісячного Артура прокинувся від плачу свого сина. Спочатку він просто хотів заспокоїти дитину, узяв його на руки і почав заколисувати. Проте малий вислизнув з рук батька, що "прийняв на груди", і сильно вдарився головою об підлогу. "Коли в Артура з вуха потекла кров, я дуже злякався. Став його трясти, щоб перевірити чи дихає він і чи є у нього пульс. Потім голова почала боліти. Я почав бігати по кімнаті, битися головою об стінку", - розповідав чоловік слідчим. Як пізніше встановила судмедекспертиза, результатом такого "огляду" стали численні травми і переломи. На довершення до всього, недбайливий батько відкрив кватирку і викинув хлопчика з п"ятого поверху. Від отриманих травм малюк помер на місці.

Віктор Купріянов, державний обвинувач, розповів наступне: "Батько знаходився в стані алкогольного сп"яніння і дитина викликала в нього роздратування, негативну реакцію, у зв"язку з чим дитині було нанесено, за висновком судмедекспертизи, не менше 16 травмуючих ударів. Далі підсудний не одноразово, на досудовому слідстві, а також в судовому засіданні міняв свої свідчення, відмовлявся надавати свідчення, і намагався ввести слідство в оману, і уникнути кримінальної відповідальності". Втім, уникнути покарання підозрюваному не вдалося. Суд визнав його винним в скоєнні злочину, передбаченого ст.115, ч.2, п. 2 і 4 Кримінального кодексу України, і призначив покарання на 15 років позбавлення волі.

Засуджений своєї провини не визнає. Говорить, добиватиметься власної справедливості всіма можливими засобами. "На знак протесту проти даного вироку оголошую голодовку. З сьогоднішнього дня. І ця голодовка продовжуватиметься до тих пір, поки не виявлять всіх істин у моїй кримінальній справі. Тому що цей злочин я не скоював", - доводить чоловік, передає Магнолія ТБ.
Зараз ви читаєте новину «Батько, що викинув свого малюка у вікно, вимагає справедливості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути