Ексклюзиви
вівторок, 26 серпня 2008 09:33

Батька арештували за нудизм його трирічного сина (ФОТО)

У Ванкувері група голих велосипедистів в суботу провела акцію протесту біля поліцейської ділянки, повідомляє AssociatedPress. Присутні виражали незадоволеність арештом їх товариша, який узяв на нудистський велозаїзд свого трирічного сина.

За словами представника організації велосипедистів-нудистів, група з 75 чоловік рухалася уздовж побережжя на велосипедах, коли за ними послідували шість патрульних машин і фургон для перевезення увязнених. Зі свого боку, констебль поліції Ванкувера Яна Макгиннес заявила, що поліцію викликали місцеві жителі, які були стурбовані тим, що з голими людьми був маленький хлопчик.

Під час розмови з поліцейським батько хлопчика пообіцяв, що під час заїзду на ньому самому і на його синові буде нижня білизна. Проте після того, як чоловік приєднався до решти велосипедистів, він роздягнув хлопчика і роздягнувся сам. Поліція негайно заарештувала його, посилаючись на закони про правила поведінки в громадських місцях.

Макгиннес що вважає, що арешт чоловіка викладе решті нудистів "хороший урок".

Зараз ви читаєте новину «Батька арештували за нудизм його трирічного сина (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути