неділя, 13 липня 2008 17:27

Басков похвалився шанувальникам трьома "хаммерами" (ФОТО)

Улюбленець публіки Микола Басков влаштував зі свого приїзду на фестиваль "Слов"янський базар" справжнє шоу. Микола прибув в місто Вітебськ на трьох "хаммерах".

До готелю співак під"їхав на величезному "хаммері" чорного кольору, лобове скло якого прикрашали дві його фотографії - замість талону про техогляд. А слідом за величезним джипом під"їхали ще два таких позашляховика.

Шанувальники співака, які чекали його біля готелю, були настільки здивовані такій феєричній появі, що більше уваги приділяли не співакові, а його машинам.

Як тільки знаменитий тенор вийшов зі свого "танка", фанати відразу атакували його з проханнями дати автограф або сфотографуватися. Але, на жаль, Микола зник швидко.

Жителі Вітебська вишикувалися в чергу, щоб сфотографуватися з гігантською машиною, яку багато хто до цього бачив тільки на картинках або по телевізору.

Не дивлячись на те що у Вітебську музичний фестиваль проходить не перший рік, проблеми з житлом організаторам досі вирішити не вдалося. На 6000 гостей "слов"янки" в місті всього 850 готельних місць. Тому навіть багатьом зоряним гостям доводиться приїжджати до Вітебська тільки на виступ, повідомляє Life.

Зараз ви читаєте новину «Басков похвалився шанувальникам трьома "хаммерами" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути