Ексклюзиви
субота, 05 квітня 2014 12:36

Барикади на Майдані розбирати не будуть
3

Фото: Андрій ЖИГАЙЛО

Майданівці не будуть розбирати барикади на Майдані Незалежності, а прибиратимуть територію біля Стели Незалежності та наметів. Про це розповіла активістка Наталя Дідич, яка ініціювала прибирання.

За її словами, цю ініціативу неправильно зрозуміли. Барикади стоятимуть мінімум до виборів президента, які пройдуть 25 травня.

"Ми організували ініціативу, до якої долучилися всі організації, які представленні на Майдані. Серед них і "Правий сектор", які обіцяли допомогти з прибиранням. Так ми будемо готуватися до Великодня. Тоді на Майдані пройде великий захід за участю українського та польського урядів.

Сьогодні ми будемо прибирати біля входу до торговельного центру "Глобус" та митимемо Стелу Незалежності", - розповіла активістка.

Нагадаємо, учора "Правий сектор" поширив інформацію, що на Майдані у суботу пройде велике прибирання під час якого частково розберуть барикади, бо вони вже виконали свої функції.

Станом на 12:30 активісти тільки сходяться на суботник. За словами Миколи Коханівського з комітету визволення в'язнів прибиранян розпочнеться, коли прибудуть представники "Правого сектора".

Зараз ви читаєте новину «Барикади на Майдані розбирати не будуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути