вівторок, 15 квітня 2008 10:09

Барака Обаму знову переплутали з бен Ладеном

Один з керівників агентства AssociatedPress в понеділок переплутав прізвище кандидата в президенти США Барака Обами з ім"ям терориста Усами бенЛадена, повідомляється на сайті CNN.

На щорічній зустрічі журналістів агентства Дін Синглтон задав Бараку Обамі питання про можливе розширення американської присутності в Афганістані, "де "Талібан" набирає силу, а Обама бен Ладен все ще на волі".

Сенатор від штату Ілінойс поправив Синглтона і жартома виразив здивування тим, що при постійних обмовках журналістів, які плутають його з бен Ладеном, він все ще бореться за президентський пост.

Дійсно, це не перша ситуація, коли схоже написання і вимова імен "Обама" і "Усама" приводить до плутанини (англ. - Obama - Osama). У лютому на телеканалі NBC під час розповіді ведучого про передвиборну кампанію було продемонстровано фото терориста. Раніше подібну помилку допустили співробітники телеканалу CNN, а в жовтні 2007 року Обаму і Усаму переплутав республіканець Мітт Ромні, повідомляє Главред.

Зараз ви читаєте новину «Барака Обаму знову переплутали з бен Ладеном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути