середа, 01 серпня 2007 09:37

Балога відмовився брати участь у виборах

Балога відмовився брати участь у виборах

Глава Секретаріату президента  Віктор Балога сьогодні повідомив, що не буде висувати свою кандидатуру на позачергових виборах до Верховної Ради України.

За словами керівника Секретаріату Президента, на сьомому місці у виборчому списку блоку "Наша Україна – Народна самооборона" буде інший кандидат у народні депутати. "Свого часу Президент Віктор Ющенко делегував мене до мегаблоку під сьомим номером. Однак, добре подумавши та ретельно зваживши всі обставини, я вирішив звільнити цю позицію у списку для іншого політика з демократичного табору. Вважаю це вірним кроком", - наголосив Балога.

Він також висловив упевненість, що блок "Наша Україна – Народна самооборона" сформує міцну, ефективну та яскраву виборчу команду, яка забезпечить переможний результат голосування 30 вересня. "У Верховній Раді буде утворена демократична, патріотична фракція, вільна у своїх діях від будь-яких мотивів, окрім професійної законодавчої роботи в інтересах народу. Важливо, аби парламент поповнився новими політичними фігурами. У новому складі Верховної Ради вони матимуть змогу зміцнити свій досвід роботи в руслі відповідальної політики. Такий підхід цілком поділяє глава держави, зрештою, він погодився, щоб на сьомій позиції у списку мегаблоку виборці побачили інше прізвище", - зазначив глава Секретаріату Президента.

Також Балога заявив, що ніхто з нинішніх працівників Секретаріату не балотуватиметься на виборах 30 вересня: "У виборчих списках точно не буде жодного співробітника очолюваної мною установи. Це – одностайне рішення, а не примус. Кожен, хто зараз працює в Секретаріаті, усвідомлює необхідність продовжувати цю складну адміністративно-управлінську роботу із забезпечення конституційних повноважень глави держави", повідомляє прес-служба глави держави

Зараз ви читаєте новину «Балога відмовився брати участь у виборах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути