Ексклюзиви
субота, 25 жовтня 2008 13:48

Байден порадив Маккейну надіти костюм для Хелловіну

Байден порадив Маккейну надіти костюм для Хелловіну

Кандидат у віце-президенти США Джозеф Байден в п"ятницю дав пораду республіканському претендентові на президентське крісло Джону Маккейном, як завоювати симпатії виборців, передає AssociatedPress. Як затверджує Байден, Маккейну слід надіти костюм для Хеллоуіна, для того, щоб переконати виборців проголосувати за нього.

На думку напарника Барака Обами, лише таким чином Маккейн зможе показати виборцям, що він дійсно здатний привнести зміни в політику США, а не слідувати концепціям нинішньої адміністрації Джорджа Буша.

"Говорять, скоро Хеллоуїн. А ви правда вірите, що Маккейн щось змінить? Ви жартуєте, Маккейн і зміни? Спершу хай купить собі костюм для Хеллоуїна", - цитує агентство слова Байдена.

Відзначимо, що останнім часом реальна передвиборна боротьба між кандидатами дещо утихла, тоді як почастішали випадки взаємних провокацій. Так, соратники Обами не раз нешанобливо висловлювалися про, можливо, ключовій фігурі передвиборної кампанії Маккейна - водопровіднику Джо, повідомляє Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Байден порадив Маккейну надіти костюм для Хелловіну ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути