Ексклюзиви
вівторок, 08 липня 2008 09:24

Багатотонна фура злетіла з мосту на Видубичах (ФОТО)
6

На минулих вихідних, в районі ст. м. "Видубичі,", трапилася серйозна аварія за участю багатотонної фури DAF. Її водій, не впоравшись з керуванням, впав з мосту.

Вантажівка з одеськими номерами рухалася проспектом М. Бажана, в напрямку ст.м "Видубичі". Проїхавши Південний міст, водій почав повертати на Столичне шосе. На немаленькій швидкості, він не зміг втримати довгомір, внаслідок чого фура спочатку знесла відбійник, а потім – вилетіла з мосту. Удар був настільки сильним, що контейнер вантажівки лопнув, відірвавшись від кабіни.

Як з"ясувалося, за кермом авто був 42-річний одесит Ігор Сеньківський. DAF, що розбився, належав приватному підприємству. Поряд з водієм в салоні знаходився 48-річний експедитор.

Даішники говорять, що обидва народилися в сорочках – вони дивом уціліли, впавши разом з фурою з 6-метрової висоти на трасу. Зараз постраждалі знаходяться в столичній 17-ій лікарні з травмами голови та ніг, повідомляє Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «Багатотонна фура злетіла з мосту на Видубичах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути