субота, 19 травня 2007 13:49

B Афганістані загинули троє німецьких військовослужбовців

Троє німецьких військовослужбовців загинули і ще двоє отримали поранення в результаті теракту в суботу в місті Кундуз на півночі Афганістану.

За словами губернатора Кундуза, вибуховий пристрій був приведений в дію терористом-смертником на міському ринку. Окрім військовослужбовців ФРН, що входять до складу спецконтингенту НАТО, що виконує миротворчу місію в Афганістані, загинули ще 6 афганських військових, повідомив губернатор. За його даними, німецькі військовослужбовці прийшли на ринок за покупками і випадково стали жертвами теракту.

В той же час представники командування німецького контингенту в Афганістані інформацію про загибель своїх військовослужбовців не підтвердили, заявивши, що перевірка повідомлення ще не завершена.

У Афганістані несуть службу близько 3 тисяч військовослужбовців ФРН. Німецький контингент був направлений в цю країну в 2003 році. Якщо повідомлення про загибель німецьких військовослужбовців в Кундузі підтвердиться, то кількість загиблих вояків контингенту ФРН в Афганістані складе 31 людини, повідомляє Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «B Афганістані загинули троє німецьких військовослужбовців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути