Ексклюзиви
пʼятниця, 25 квітня 2008 09:29

Авіакомпанія звільнила пілотів, які проспали посадку

Американська авіакомпанія Go! airlines звільнила двох пілотів, які, заснувши за штурвалом під час перельоту по Гавайських островах, пролетіли злітно-посадочну смугу аеропорту на 24 кілометри, повідомило в п"ятницю агентство AP з посиланням на представників авіакомпанії.

Інцидент стався 13 лютого, коли літак, на борту якого знаходилися 40 людей, здійснював політ з Гонолулу в аеропорт Хіло. Ймовірно, обидва пілоти заснули за штурвалами.

Співробітники диспетчерської служби намагалися добитися у пілотів відповіді по радіо протягом 25 хвилин. Коли льотчики нарешті відповіли, літак вже пролетів на 24 кілометри далі за місце посадки. Потім літак повернувся на заданий маршрут і успішно сів в аеропорту Хіло.

Не дивлячись на благополучний результат події, керівництво авіакомпанії прийняло вирішення про звільнення обох пілотів, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Авіакомпанія звільнила пілотів, які проспали посадку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути