понеділок, 19 травня 2008 12:04

Астрологи передбачать результат президентських виборів в США

Астрологи передбачать результат президентських виборів в США
Президентські вибори в США стали основною темою всесвітньої конференції астрологів, що проходить в Денвері, пише 19 травня USAToday.

У вівторок учасники конференції оголосять свій прогноз, заснований на точних датах і місцях народження кандидатів. Поки не вдалося встановити час народження Хіларі Клінтон, що утрудняє складання прогнозу.

Точну дату і час народження Барака Обами астрологам повідомило джерело, близьке до штабу кандидата. Чорношкірий сенатор народився 4 серпня 1961 року, в 19:11 вечора. Республіканець Джон Маккейн народився 29 серпня 1939 року об 11 ранку, проте з приводу точності цього часу у астрологів є сумніви.

За словами астролога Джоні Патрі (JoniPatry), дата народження Маккейна вказує на перевагу республіканця над Бараком Обамою. Найбільш вірогідними віце-президентами називають Джо Бідена у демократів і Мітта Ромні у республіканців. Турецький астролог Хакан Киркоглу (HakanKirkoglu) передбачає, що американські війська будуть виведені з Іраку до 2010 року.

На міжнародну конференцію приїхали півтори тисячі астрологів з сорока п"яти країн. Намічений на серпень з"їзд Демократичної партії, де відбудеться висунення єдиного кандидата, також пройде в Денвері, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Астрологи передбачать результат президентських виборів в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути