Ексклюзиви
пʼятниця, 04 квітня 2008 14:44

Ассія Ахат оголосила про продаж дуету 69

Ассія Ахат оголосила про продаж дуету 69

Ассія Ахат вирішила продати жіночий дует 69, ініціатором і продюсером якого вона є. Зараз українська співачка веде переговори з московськими продюсерами.

"Коли я створювала проект 69, я мала одне бажання - поділитися своїм досвідом, навчити. У мене це вийшло. Але, на жаль, заради 69 мені довелося жертвувати часом, який потрібно приділяти власній кар"єрі. А я цього не можу дозволити, не можу розчаровувати своїх шанувальників", - пояснила своє рішення Ахат.

Кому саме Ассія продасть гурт 69, створений в 2005 році, співачка наразі не розголошує, повідомили у прес-службі співачки.

"Зараз ведуться переговори з одним українським продюсером і двома російськими. Ціна для мене не пріоритет. Я виберу не того, хто більше заплатить, а того, хто справді знає, як розпоряджатися долею 69, щоб не змарнувалося те, що я зробила", - розповіла Ассія Ахат.

Гурт 69 створений на початку 2005 року. Ініціатором і продюсером проекту виступила Ассія Ахат. За короткий термін були написані перші репертуарні пісні, і влітку група 69 дебютувала на відкритому майданчику Майдану Незалежності в рамках благодійного шоу Ассії Ахат. З цього моменту почалася гастрольна діяльність дуету, який за півроку об"їхав з концертами найбільші міста України, повідомляє КорреспонденТ.

Зараз ви читаєте новину «Ассія Ахат оголосила про продаж дуету 69». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути