Ексклюзиви
четвер, 07 серпня 2008 10:31

Артистку Терехову екстрено госпіталізували

Артистку Терехову екстрено госпіталізували
Народна артистка РРФСР Маргарита Терехова, що прославилася роботами в картинах "Собака на сіні", "Благочестива Марта", "Д"артаньян і три мушкетери", "Дзеркало" і багато інших, була в екстреному порядку доставлена в одну із столичних лікарень.

Маргариті Борисівні стало погано в середу вдень, пише "Комсомольська правда". Актрису здолали нестерпні болі, і вона викликала "швидку допомогу".

Прибула по виклику бригада лікарів після первинного огляду наполягла на терміновій госпіталізації. Терехова медикам суперечити не почала і негайно відправилася в клініку.

Там їй в терміновому порядку призначили обстеження і з"ясували: проблеми із здоров"ям у актриси досить серйозні. Зірка радянського кіно була перенаправлена в спеціалізоване відділення, був призначений курс лікування.

"Маргарита Борисівна пробуде у нас до повного одужання, а це займе більше тижня, - говорять медики. - Ми постараємося, звичайно, скоріше допомогти їй. Вона дуже переживає через хворобу".

Останнім часом Маргарита Терехова практично випала із загального поля зору. Вона більше не знімається в кіно і не з"являється на світських заходах.

Сама актриса пояснює своє самітництво просто: у серіалах вона не знімається в принципі, а в кіно вже не хоче. Ще в студентстві вона знала, що не завжди буде в професії. Тоді їй ніхто не вірив, але зараз зрозуміло: Терехова не лукавила. Зате двоє дітей зірки кіно - дочка Анна і син Олександр - пішли по її стопах і вибрали акторську професію. Обидвох Терехова задіяла в своїй режисерській роботі "Чайка", яка поки так і не вийшла на екрани.

Минулого року актрисі виповнилося 65 років, але ніяких торжеств із цього приводу Маргарита Борисівна не влаштовувала. За словами Терехової, її такі речі в житті хвилюють мало, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Артистку Терехову екстрено госпіталізували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути