Ексклюзиви
вівторок, 08 грудня 2009 13:21

Армена Джигарханяна госпіталізували після перенесеного інсульту

Армена Джигарханяна госпіталізували після перенесеного інсульту

Народний артист СРСР Армен Джигарханян госпіталізований після перенесеного інсульту.

Раніше 74-річний актор переніс інсульт, після якого тепер необхідно пройти курс реабілітації. Вранці 7 грудня Армена Борисовича госпіталізували в один з елітних реабілітаційних центрів Москви, де йому виділили одну з кращих палат.

Зараз артистові належить пройти повне обстеження, консультації з численними фахівцями, які і визначать його подальше лікування.

В оточенні Армена Джигарханяна підтвердили інформацію про те, що він знаходиться в одній з московських клінік, але категорично спростували припущення, що госпіталізація могла бути викликана серйозними проблемами зі здоров"ям. За словами одного з друзів актора, причиною цьому стала проста перевтома: "Були великі навантаження, багато прем"єр, він просто перевтомився. Нам порадили трохи відпочити. От і все".

Виявляється, після перенесеного інсульту Джигарханян працює в повну силу і навіть готується до поїздки за кордон.

"Армен Борисович Джигарханян почувається зараз нормально. Він знаходиться на профілактичному обстеженні в одній з московських клінік, проходить планове відновлення перед майбутніми святами Різдва і Нового року і запланованою поїздкою до США", - повідомило джерело.

Нагадаємо, Армен Джигарханян - артист театру і кіно, народний артист СРСР, дійсний член Академії проблем безпеки, оборони і правопорядку. Він багато знімається в кіно, і глядачі з хвилюванням і нетерпінням чекають кожної його появи на екранах, повідомляє Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Армена Джигарханяна госпіталізували після перенесеного інсульту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути