вівторок, 06 травня 2008 13:28

Армані зібрав на вечірку усіх зірок Голлівуду (ФОТОРЕПОРТАЖ)
15

У Нью-Йорку пройшла виставка "Супергерої: мода і фантазія", де дизайнери представили одяг, на створення якого їх надихнули костюми героїв коміксів. З нагоди виставки в музеї Метрополітен пройшла щорічна вечірка Costume Institute Gala. На думку організаторів, "супергерой" означає "той, хто відмінно володіє своїм тілом і своєю фантазією, вміє перевтілюватися в різні образи і залишатися оригінальним і неповторним". У залі музею мистецтв зібралися дизайнери, моделі, музиканти, актори, серед яких Джордж Клуні, Том Круз, Кеті Холмс, Дженіфер Лопез, Джулія Робертс, Жізель Бундхен, Скарлет Йохансон, Кейт Мосс та інші. В кінці квітня проводився спецпроект, в рамках якого багато знаменитостей знялися для журналу Vogue в образах супергероїв. Жінка-кішка, Бетмен, Супермен і багато інших героїв коміксів ожили на сторінках журналу.

Cпонсором проекту виступив італійський дизайнер Джорджіо Армані. У проекті також взяли участь Ніна Річі, Доменіко Дольче і Стефано Габбана, Гот"є та інші знамениті дизайнери. Результати всієї кропіткої роботи стилістів і дизайнерів можна було побачити на виставці Superheroes: Fashionand Fantasy.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Армані зібрав на вечірку усіх зірок Голлівуду (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути